Hyresvillkor
 
Start
Fakta om båten
Priser
Hyresvillkor
Bokning

 

 

 

Hyreskontrakt

När du bokat båten skickas en bokningsbekräftelse och ett hyreskontrakt med närmare detaljer samt betalningsvillkor.

Nautisk kompetens

Förarbevis eller högre utbildning är inget krav för att hyra båten men en viss sjövana och erfarenhet krävs. Du måste kunna hantera båten och se till så att den framförs i enlighet med gällande sjöfartsregler.

Försäkring

Båten är helförsäkrad under hyresperioden. Detta ingår i hyran. En deposition motsvarande försäkringens självrisk (2000 kr) måste betalas kontant vid överlämnandet av båten. Hyrestagaren är ansvarig för båten under hela hyresperioden. Depositionen återfås då felfri, välstädad och fulltankad båt återlämnas.

Var ligger båten?

Båten ligger i Åvaviken mellan Tyresö och Dalarö strax innanför Jungfrufjärden. Det är alltså mycket nära ut till skärgården. Till Åvaviken kommer man på en halvtimme ungefär med bil från Stockholm city.

Hyresperiod

Hyrestiden går normalt från söndag klockan 16.00 till söndag klockan 14.00. Önskemål om andra tider eller udda hyresperioder tillgodoses i största möjliga mån. Slå en signal så kommer vi överens!

Övrigt

Båten är fullt utrustad för normal semestersegling för fyra personer. Det enda ni behöver ta med är sängkläder, personlig utrustning och proviant. Rökning och husdjur är inte tillåtet ombord. Du måste självklart kunna legitimera dig då du hämtar båten. Välkommen!

 

 

Rabatter

bullet

10% för andra veckan om två veckor bokas i följd

bullet

20% för ytterliggare veckor som bokas i följd

 

Start | Fakta om båten | Priser | Hyresvillkor | Bokning